Pelletskjeler og vedkjeler

Pelletskjeler og vedkjeler

NIBEs kjeler er konstruert for å fyre med biobrensel som ved eller pellets. Produktene gir godt med varme, gir høye besparelser og er et miljøvennlig alternativ.

NIBEs kjeler er ideelle for de som vil bruke fornybar brensel som oppvarming, og bor i et hus med vannbåren gulvvarme eller radiatorer.

Vedkjele

En vedkjele fra NIBE er for dem som gjerne bor på landet og kan skaffe ved billig eller gratis. Av tilgjengelige produkter på det norske markedet, føres NIBE VEDEX 3300. VEDEX er en viftestyrt vedkjele med høy virkningsgrad, beregnet for oppvarming av hus og andre mindre bygninger. Kjelen er miljøgodkjent for vedfyring mot en akkumulator.

Pelletskjeler

En pelletskjele passer godt for de som bor i tettbebyggede strøk og ønsker en enkel og praktisk form for biofyring.  En del huseiere har kanskje allerede en oljefyr som nærmer seg slutten av sitt livsløp, og vil erstatte den med et fornybart alternativ.

ABK lagerfører pelletskjelene NIBE PELLUX 100 og PELLUX 200.

NIBE PELLUX 100 er en moderne pelletskjele med pelletsbrenner, automatisk asketømming og styring av en automatisk shuntventil. Varmtvannsberedningen foregår i en ekstern varmtvannsbereder, som gir mulighet for tilpasning etter husets varmtvannsbehov.

NIBE PELLUX 200 er en komplett pelletskjele med integrert varmtvannsbereder. Den har automatisk asketømming og temperaturstyrt shuntautomatikk. NIBE PELLUX 200 er en kjele som passer til alle typer moderne pelletsbrennere, for eksempel NIBE PB 10.   

 

Katalog med ved- og pelletskjeler:
Katalog med ved- og pelletskjeler

Last ned PDF

NIBE vedkjeler og pelletskjeler
brosjyre:

brosjyre-nibe-ved_-og-pelletskjeler---its-in-our-nature.jpg

Last ned PDF

 

For mer informasjon kontakt:

Arnt Fahlstrøm
Salgsansvarlig fancoil, bereder, sol, bio