Anlegg

ABK Anlegg

ABK Anlegg tilbyr et komplett spekter av boreutstyr og produkter til energibrønner, drikkevannsbrønner, miljøbrønner, fundamentering og spesialboring.

Siden 2010 har ABK hatt distribusjonsavtale med borutstyrsleverandøren Atlas Copco (nå Epiroc). Med borutstyr har ABK blitt en betydelig leverandør i anleggsbransjen, og vi har solid tverrfaglig kompetanse.

  • ABK Anlegg leverer komplette systemer for varmeopptak, inklusiv kollektorer, kummer, ventiler, isolerte rør, PE sveisemateriell og kuldebærevæsker. Våre viktigste leverandører er Uponor, GPA, Arex og Univar.
  • Vi tilbyr utstyr til drikkevannsbrønner og miljøbrønner, med et komplett sortiment senkepumper for borebrønner fra belgiske Well Pumps og sirkulasjonspumper fra tyske KSB.
  • Som autorisert distributør av brønnboringsutstyr fra Epiroc (tidligere Atlas Copco) lagerfører ABK Anlegg et bredt spekter av produkter for brønnboring og energiboring.
  • Innen fundamentering og spesialboringer kan vi levere utstyr for fundamentering med borede peler.  De velkjente rørdrivningssystemene Odex, Symmetrix og Elemex er en del av vår portefølje fra fra Epiroc (tidligere Atlas Copco).
  • ABK Anlegg leverer alt av verktøy og innsatsmaterialer for å bore energibrønner og drikkevannsbrønner.

Bidrar i flere anleggsprosjekter

Rask levering og tilgjengelighet i både varer og kompetanse har gitt ABK Anlegg en sentral rolle i flere anleggsprosjekter. Eksempler på dette er den hurtige refundamenteringen etter kollapsen av Skjeggestadbrua på E-18 i Vestfold, og spesialisert utstyr til forankringsboring for Bøkeskogen miljøtunnel på E18.

Les mer om våre produkter til anlegg: